News International

Facebook kan prøve å gjennomføre Internet.org gjennom Drones i Brasil

Facebook fortsetter å prøve å gjennomføre sin kontroversielle prosjekt kalt Internet.org, denne gangen den nye mobile og global tilgang politikk visepresident for sosiale nettverk, forklarer Kevin Martin at Brasil er blant kandidatene Paraa test teknologi tilgang fra ubemannede fly, eller droner. Han avslørte også at den varslede samarbeidsprosjekt med den brasilianske regjeringen ennå ikke har beveget seg fremover.

“Disse UAV (ubemannede fly Norwegian) kan være mellom to til tre måneder uten å lande og sirkel områder om aktivering av tilkoblingsmuligheter og fjerntliggende områder. Leter du etter et land å gjøre tester tre måneder og Brasil kan være landet. Og enda mer enn en test, er et land der denne teknologien er fornuftig, “Martin sa i et intervju med Digital Convergence nettstedet.
Husk at for ikke lenge siden, eieren av Facebook, Mark Zuckerberg møtte Dilma Rousseff å drøfte gjennomføringen av prosjektet. Som allerede er til stede i Heliopolis fellesskap, og som er blitt spredt i forskjellige deler av verden. På tidspunktet for møtet, et brev av avvisning skrevet av ulike enheter og presentert for regjeringen, ber ham om å respektere borger Marco Internett og ikke å tillate Facebook initiativet ble påført landet.

Anúncios

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google+

Você está comentando utilizando sua conta Google+. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

w

Conectando a %s