News International

Ontwikkelaars kunnen apps beschikbaar voor oudere modellen met iOS 9 maken

Oudere handset eigenaars Apple’s waren altijd blij met de iOS werken zonder zorgen te veel over de compatibiliteit van toepassingen. Met iOS 9, kan iedereen nog steeds upgrade van het besturingssysteem, maar met een aantal bijwerkingen.

Dit jaar, zelfs apparaten met meer verjaardagen in de karkassen van de iPhone 4S, iPad 2 en zelfs de vijfde generatie iPod touch zal het nieuwe besturingssysteem, met al zijn voordelen voor gebruikers en ontwikkelaars ontvangen, zoals nieuwe gebaren voor keyboard cursor in iOS 9 en adblocks. Afwijkend is nu dat voor het eerst kunnen gebruikers van oudere apparaten dat sommige van de toepassingen die worden gebruikt om het gebruik niet meer compatibel met eigen. Apple zal kunnen ontwikkelaars hun applicaties te markeren als onverenigbaar voor sommige chips.

Bijvoorbeeld, als sommige ontwikkelaar genoemd zijn aanvraag te hebben, laten we zeggen, 64-bit A7 chip als een minimumvereiste, je kunt het gebruiken als je een iPhone 5S-systeem, gelanceerd in 2013 of later, omdat dit was de eerste die Gebruik deze chip.

In het bijzonder, kunnen ontwikkelaars de A7 64-bit markeren en snijd een aantal populaire apparaten, waaronder alle modellen van de iPod Touch en de iPad Mini origineel, dat nog steeds op de website van Apple worden verkocht. Hoewel dit is een kwestie die Android-smartphone-eigenaren worden geconfronteerd vaker, dit is de eerste keer dat Apple-gebruikers in staat om een ​​nieuwe versie van iOS gebruik zal zijn, maar niet alle applicaties beschikbaar voor het.

Dit kan een onaangename nieuws voor velen, en kan betekenen dat het tijd is om hun handsets werken. Maar na te denken over de prestaties van de kant van, of een bepaalde applicatie niet goed is uitgevoerd in een oud apparaat, waarschijnlijk niemand zal willen het toch gebruiken. En voor ontwikkelaars, het is zeker een meer effectieve aanpak dan zorgen te maken over het vullen van uw applicatie omschrijvingen met “WAARSCHUWING: Deze toepassing zal niet draaien op je iPad 4 jaar”, zoals in een aantal zware games. Veel gebruikers niet lezen, toch.

Nu, ontwikkelaars die scoren hun applicaties als onverenigbaar sommige apparaat, de eigenaren van deze apparaten zal niet alleen niet in staat zijn om het te kopen, zoals ook te zien in de lijst App Store.

De Apple iPhone 4S is verkrijgbaar in Kabum voor R $ 990.
De Apple iPhone 5S is verkrijgbaar bij Walmart voor R $ 2.199. De kosten-baten is gemiddeld. Er zijn 10 beste ontwerpen.

Anúncios

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair / Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair / Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair / Alterar )

Foto do Google+

Você está comentando utilizando sua conta Google+. Sair / Alterar )

Conectando a %s