News International

Video visar Hound mår bra mot Siri, Cortana och Google nu

Soundhound meddelade förra veckan The Hound, din virtuella assistent ansökan röstaktiverad för smartphones och surfplattor. Vi har andra exempel som Siri, Cortana och Google nu. Men Hound levereras med löftet om att vara bättre.

Till skillnad från Siri, till exempel processen att förstå rösten är inte skild från språkbehandling, vilket gör processen snabbare som vi ser i videon som sätter Hound, som fortfarande är i beta, jämfört med dess tre huvudkonkurrenter.

Men den stora fördelen av Hound är inte i dess hastighet men i hans förmåga att förstå komplexa kontextuella kommandon, såsom om användaren faktiskt pratade med en person och inte en elektronisk enhet som bara förstår några förprogrammerade specifika kommandon.

Till exempel kanske du frågar “Hur många dagar till jul?” och efter att ha fått svaret, fråga “och även påskalammet?”. Eller “Var är Kristus Frälsaren?” och sedan “vad hotellen är nära?”. Det vill säga, allt är kontextualiserad.

Den stora fördelen att Soundhound har gentemot sina konkurrenter är dess års erfarenhet av automatisk igenkänning av musik, vilket förklaras av dess VD. Från vad vi ser i videon, Hound verkligen lovar. För nu kan du bara testa programmet för att få en inbjudan som kan beställas av den officiella sidan. Det är för närvarande endast tillgänglig på engelska och Android. Den version för iOS kommer snart.

Anúncios

Deixe um comentário

Preencha os seus dados abaixo ou clique em um ícone para log in:

Logotipo do WordPress.com

Você está comentando utilizando sua conta WordPress.com. Sair /  Alterar )

Foto do Google+

Você está comentando utilizando sua conta Google+. Sair /  Alterar )

Imagem do Twitter

Você está comentando utilizando sua conta Twitter. Sair /  Alterar )

Foto do Facebook

Você está comentando utilizando sua conta Facebook. Sair /  Alterar )

w

Conectando a %s